TANSSIJOIDEN KOKEMUKSIA VENUS&MARS -KOULUTUKSESTA 

30.10.2018

Koulutuksessani on ollut tanssijoita junnuista senioireihin ja taitotasoltaan he ovat olleet D-luokasta Suomen kärkipareihin. Alla tanssijoiden palautetta koottuna useammasta koulutuksesta. 


MITÄ KOULUTUS ANTOI SINULLE?

* "Selkeyttä omista päämääristä/ajatuksista. Työkaluja hyvään harjoitukseen!"

* "Paremmat valmiudet parityöskentelyyn."

* "Itsetuntemusta, keinoja muuttaa omaa käytöstä ja ajattelua. Harjoitteluun voi suhtautua eri tavoin, aina ei tarvitse olla niin korkeat tavoitteet. Voi myös nauttia yhdessä tekemisestä."

* "Uusia näkökulmia lajiin, oli kiva kuulla muiden mielipiteitä ja kokemuksia."

* Opin tunteiden säätelystä, itsehallinnasta ja omien arvojen asettamisesta tärkeysjärjestykseen. Koulutus antoi hyvän pohjan jatkaa näiden asioiden miettimistä arjessa ja tanssissa."

* "Sain oivalluksia moniin asioihin liittyen ja sain myös motivaatioata parantaa huomaamiani epäkohtia (esim. nukkuminen ja enemmän toisen huomioiminen)."

* "Avaimet ymmärtää omaa ja kanssa ihmisten käytöstä ja reaktioita. Sitä kautta parantaa vuorovaikutusta."


MIKÄ KOULUTUKSESSA OLI HYVÄÄ?

* "Hyviä asioita tanssiin liittyen. Paljon sellaista, mitä normaalisti ei osaa huomioida tai jolle ei osaa antaa aikaa. Vaikka luennot olivat pitkiä, ne eivät silti tuntuneet uuvuttavilta eivätkä tylsiltä."

* "Toleranssiympyrä. Ei liian luentomainen vaan sai olla itsekin mukana, mikä oli hyvä juttu."

* "Ajankohta! Itseymmärryksen ja työkalujen lisääminen vaiheessa, kun vakavampi "ura" on vasta alkamassa. Oman harjoituskulttuurin rakentaminen mahdollista saada toimivaksi ennen suuria ristiriitoja parin kanssa. Tietoa ja kokemusten jakamista, hyvä ilmapiiri."

* Avoimuus ryhmässä. Uusia ajatuksia. Oppimista myös toisilta, ei ainoastaan dioista. Koko aihe ja tapa käsitellä sitä."

* Positiivinen ilmapiiri. Innostava vetäjä. Paljon tärkeää asiaa, josta varmasti apua harjoitteluun."

* Asiaa oli paljon ja todella hyvää asiaa. Sai paljon uusia eväitä harjoitteluun ja kisatilanteisiin. Opin itsestäni paljon, niin tanssijana, harjoittelijana, kisaajana ja ihan vain omana itsenäni. Ryhmäkeskustelut ja suoraan parin kanssa keskustelu, koska omassa treenissä olisi voinut olla vaikeaa ottaa asioita puheeksi ensimmäsitä kertaa. Hyvä ryhmähenki ja hyvä avoin keskustelu."