Kilpatanssin opetus

Minulla on kokemusta kilpatanssin opetuksesta yli kymmenen vuotta. Opetan pääasiallisesti vakiotansseja eri-ikäisille tanssijoille vasta-alkajista korkealle tasolle asti. Lattaritansseja opetan alkeista D -luokkaan. 

Opetuksessa haluan luoda tanssijalle turvallisen, positiivisen ja rennon oppimisilmapiirin. Kuitenkin samalla asettaen vaatimustason parille sopivalle tasolle. Nautin yhtä lailla harrastajien ja tavoitteellisesti korkealle pyrkivien tanssijoiden opetuksesta.


Yksityisopetus


Yksityistunti kestää 45 minuuttia. 

Uusien parien kanssa aloitan 1,5 tunnin tapaamisella, jolloin ensimmäisen 45 minuutin aikana käydään läpi sitä, mitä pari toivoo opetukselta, mihin asioihin halutaan keskittyä ja mikä on minun roolini, jos parilla on esimerkiksi useampi opettaja. Loppuaika käytetään tanssinopiskeluun.

Ryhmätunnit

Ryhmätunti kestää joko 45 minuuttia tai 90 minuuttia.

Mikäli ryhmätunti on säännöllisesti, esim. seuran tilaamana, opetus on suunniteltu koko kauden kestäväksi kokonaisuudeksi.  

Leirit

Leirien sisällön, aikataulut ja ryhmäjaot suunnittelen yhteistyössä seurojen kanssa.

Minun ja Mika Honkasen yhdessä opettamia leirejä on säännöllisesti Järvenpään Cavalierin organisoimana, kaksi syys- ja kaksi kevätkaudella. Kannattaa seurata minun sivujeni Ajankohtaista -osion lisäksi Cavalierin nettisivuja sekä facebook- ilmoituksia.